luni, 10 decembrie 2012

privind spre Leipzig 2012

Ma refer la grandioasa manifestare expozitionala din Germania , si trairile contradictorii ce ma anima . Cu siguranta un eveniment , cu siguranta grandios , dorit de-a fi vazut inclusiv de mine . 
Dar se pare . asa cum zicea un participant :
multa cantitate , poate in defavoarea calitatii . si asta chiar sub stampila   "made in germany". M-am prins destul de tarziu , care-i spilu ; Asa trebuie sa fie , mare , uluitoare , grandioasa , spectaculoasa , da ! un shou mediatic in primul rand  , unde sa se deconteze banii si puterea . Adevaratele competitii purtindu-se altundeva ; in expozitiile cluburilor specializate de rasa sau in nationale .Dar pentru multi dintre noi e telul suprem , anvergura competitiei e data de sigla sub care se desfasoara ; EE . Ca o haina de firma pe care toti dorim sa o purtam macar 5 minute , chir daca unii nu ne-o permitem ,  altii nu o meritam , nu ne sta bine  , iar peste toate , nu-i pasa  nimanui de tine .
Pentru rasele de porumbei romanesti adevarata competitie ramane Nationala Romaniei , deocamdata , chiar daca poate suna foarte frumos pentru unii ;  european champion  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu